BiografieVormgeven en creŽren in de breedste zin van het woord is mijn passie. Vanuit niets, iets creŽren; het gaat vanzelf, ontstaat vanuit een innerlijke drang om te scheppen.
Al Ďscheppendeí ontstaan weer nieuwe ideeŽn, gedachtekronkels, ontdekkingen, vragen. Ik laat mij graag verrassen en verwonderen. Een constante stroom van nieuwsgierigheid naar het volgende.

Uitgangspunt vormt het materiaal; textiel, keramiek, natuurlijke elementen, gevonden voorwerpen, fotoís. Op een intuÔtieve manier spelen met deze verschillende materialen, contrasten tot een geheel maken, voelt voor mij als een natuurlijk proces, het geeft voor mij uitdrukking aan het leven zelf...

Mijn wandobjecten kenmerken zich door een ordening van deze diverse elementen, hierbinnen zoek ik naar zowel spanning als balans in vorm, materiaal, textuur en kleur. Herhaling, ritme en gelaagdheid geven het werk een ruimtelijk en levendig karakter. De toeschouwer kan hier zelf betekenis aan geven.

Werk in opdracht voor particulieren of bedrijven is ook mogelijk. Door ingebracht materiaal van de opdrachtgever (textiel, leer, fotoís etc.) te verwerken ontstaat een persoonlijk object.

Mijn opleiding kreeg ik aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem, afdeling Modevormgeving en de Rietveld Academie in Amsterdam, afdeling Textiel.

Momenteel woon en werk ik in Amersfoort. Naast mijn docentschap ontwikkel ik programmaís om kunstzinnig werken in te zetten voor persoonlijke ontwikkeling van cliŽnten.